Буський районний відділ та 14 Державна пожежно-рятувальна частина проводить набір до кадрового резерву служби цивільного захисту

Буський районний відділ та 14 Державна пожежно-рятувальна частина ГУ ДСНС України у Львівській області проводить набір до кадрового резерву служби цивільного захисту

Шановні мешканці!

Громадяни можуть виконувати військовий обов’язок шляхом перебування у добровільному порядку в резерві служби цивільного захисту, який створюється ДСНС для доукомплектування органів і підрозділів цивільного захисту на час мобілізації за посадами, передбаченими штатами воєнного часу.

Чисельність резерву служби цивільного захисту: в 14 ДПРЧ м. Буськ – 6 чоловік, в 44 ДПРП 14 ДПРЧ смт. Олесько – 8 чоловік.

Відбір кандидатів для зарахування громадян у добровільному порядку до резерву служби цивільного захисту проводиться виключно з числа:

осіб рядового і начальницького складу, які звільняються із служби в запас Збройних Сил;

військовозобов’язаних, які здобули освіту у закладах освіти цивільного захисту;

військовозобов’язаних, які звільнилися з військової служби у запас.

Укласти контракт про перебування у резерві служби цивільного захисту можуть громадяни, які не досягли граничного віку (до 45 років) перебування на службі цивільного захисту.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Буськ пл. Ринок, 19. тел. 2-16-36, моб. 0986377228.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top