Важкохвора дівчинка з Красного потребує допомоги на операцію

Важкохвора дівчинка з Красного потребує допомоги на операцію

Юна жителька селища Красне Олеся Мазур потребує допомоги на дороговартісне лікування. У п”ятирічному віці дівчинка захворіла на хворобу нирок, після тривалого лікування довелося здійснити пересадку нирки. Така операція обійшлася у 35 тис.доларів, кошти за проведення операції сім”я сплачує до сьогодні.
У грудні 2020 року стан у дівчинки різко погіршився. У Олесі виявили пухлину головного мозку.  Допомогти дівчинці зможуть лише ізраїльські лікарі.
На лікування Олесі потрібно зібрати 85 тис. доларів. Рідні та близькі дівчинки посять допомоги в усіх небайдужих земляків.
Картковий рахунок матері дівчини:
ПРИВАТ БАНК 5168755458207921 МАЗУР ОКСАНА СТЕПАНІВНА

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top