З квітня майбутні водії складатимуть іспити за новими екзаменаційними білетами ПДР

З квітня майбутні водії складатимуть іспити за новими екзаменаційними білетами ПДР

Майбутні водії з 6 квітня складатимуть екзамени  у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами.

Про це інформує Головний сервісний центр МВС.

«ГСЦ МВС актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв. З 6 квітня майбутні водії вже складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті відомства.

Уточнюється, що оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії, і це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом авто. Всі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі – усунуті.

У відомстві пояснили, що 4 місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР», і викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За інформацією установи, за цей час надійшла загалом 91 ініціатива.

Зазначається, що сервісні центри МВС й надалі продовжують збирати пропозиції до питань за такими напрямками: правила дорожнього руху; будова та експлуатація транспортних засобів; основи безпечного водіння; основи права в області дорожнього руху; надання першої медичної допомоги.

У Головному сервісному центрі МВС нагадали, що для підготовки до складання практичного іспиту на їх сайті можна ознайомитися з маршрутами для перевірки навичок керування транспортними засобами.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером  контакт-центру: (044) 290–19–88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС. Наші новини — на сайті hsc.gov.ua.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top