Львівська облрада поділила 200 млн грн на ремонт місцевих доріг – Буська і Красненська ТГ цьогоріч не отримали коштів

200 млн грн на ремонт місцевих доріг – Буська і Красненська ТГ цьогоріч не отримали коштів

Затверджено перелік доріг, які ремонтуватимуть у цьому році за кошти обласного бюджету

Львівська обласна рада на вчорашньому засіданні затвердила переліки доріг, які ремонтуватимуть у 2021 році за кошти обласного бюджету.

В рамках реалізації Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки на це в обласному бюджеті передбачено 200 млн грн.

На комунальні дороги у містах та громадах Львівщини передбачили 33,3 млн грн. Ці кошти розділили на 23 комунальні дороги, Буська та Красненські громади цього року поки що – не отримали обласних коштів, сподіватимемося на кошти з Держбюджету.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top