Львівська ОДА відсудила у підрядника, який мав збудувати медамбулаторію у Буському районі, понад півтора мільйона гривень

Львівська ОДА відсудила у підрядника, який мав збудувати медамбулаторію у Буському районі, понад півтора мільйона гривень

Сьогодні господарський суд Львівської області задовольнив позов управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації та постановив стягнути невикористаний аванс з підрядної організації ТзОВ «Будкомінвестиція». Остання мала збудувати сільську медамбулаторію у селі Соколівка Буського (тепер – Золочівського) району.

«За рішенням суду, підрядник повинен повернути 1 мільйон 562 тисячі гривень невикористаного авансу та 211 тисяч гривень пені. Ця амбулаторія – одна з 43-х, які ми будуємо в межах програми «Доступна медицина». І також вона – одна з десяти, де торік мені, на жаль, довелося прийняти жорстке рішення і розірвати угоди з виконавцями робіт. Адже тендер на будівництво був проведений вкінці 2018-го року, а роботи виконані не були. Таких проблемних об’єктів був десяток. Нам йдеться не просто добудувати амбулаторії для людей, ми маємо доказати, хто правий і повернути гроші», – каже профільний заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Після рішення суду управління капітального будівництва ЛОДА зможе переоголосити тендер та обрати іншого підрядника, який добудує медзаклад у Соколівці. Загальна очікувана вартість виконання робіт за проєктом наприкінці 2018 року становила 7 мільйонів 647 тисяч гривень. Відповідно до угоди, ТзОВ «Будкомінвестиція» зобов’язувалося виконати роботи до кінця 2019 року за 7 мільйонів 627 тисяч гривень, з яких отримало 1 мільйон 562 тисячі гривень авансу.

 

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top