На Львівщині рідні безвісти зниклих військових можуть отримати безкоштовний супровід адвоката

На Львівщині рідні безвісти зниклих військових можуть отримати безкоштовний супровід адвоката

Юристи офісу підтримки родин військовослужбовців при Львівській обласній військовій адміністрації безкоштовно надають адвокатський супровід для рідних зниклих безвісти військових. Про це  повідмили в пресслужбі ЛОВА.

Зазначається, що це – можливість для родин військових не витрачати кошти на послуги приватних адвокатів, а отримати допомогу безкоштовно.

«Адвокатський супровід на усіх етапах для рідних зниклих безвісти військових, а це фахова консультація, підготовка заяви, звернення у суд та представлення інтересів, безкоштовно надають юристи Офісу підтримки родин військовослужбовців при Львівській обласній військовій адміністрації», – йдеться в повідомленні.

В Офісі наголошують – кожен випадок, з яким звертаються рідні безвісти зниклих військовослужбовців, є індивідуальним та потребує різного алгоритму вирішення проблеми. Тому спочатку надається первинна юридична консультація і визначається подальший план дій.

Щодня у будні з 10:00 до 18:00 год. в Офісі підтримки родин військових (м. Львів, вул. Коперника, 17) працюють представники Ради адвокатів Львівщини. Усі послуги сім’ям військовослужбовців надаються безоплатно.

Також консультацію юриста можна отримати за телефоном гарячої лінії Офісу підтримки родин військовослужбовців 068 260 68 15.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top