На реставрацію Олеського замку цього року виділять 45,5 млн гривень

На реставрацію Олеського замку цього року виділять 45,5 млн гривень

Цього року на реставрацію трьох замків Львівщини виділять 128,5 млн грн.

Із 15 відібраних на програму «Велика реставрація» проектів з Львівщини чотири отримають фінансування вже цього року. Зокрема, гроші виділять на відновлення трьох замків – Жовківського, Підгорецького та Олеського, а також камерної сцени театру ім. Марії Заньковецької. Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики.

На реставрацію Жовківського замку у 2021 році за поданням Мінкульту із загального фонду держбюджету виділять 51 млн грн.

На реставрацію Підгорецького замку у 2021 році виділять 32 млн грн із загального фонду, для Олеського замку – 45,5 млн грн із спецфонду. Камерну сцену львівського національного театру ім. Марії Заньковецької відремонтують за 4 млн грн.

Нагадаємо, загалом із 109 відібраних проектів на державну програму «Велика реставрація» із Львівщини відібрали 15. У 2021 році відреставрують 22 пам’ятки, на це виділять 399 млн грн.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top