Сьогодні почало діяти нове епідзонування на Львівщині: два райони у «червоній зоній»

Сьогодні почало діяти нове епідзонування на Львівщині: два райони у «червоній зоній»

Сьогодні, 2 листопада, в Україні почало діяти нове епідемічне зонування у з’язку із захворюваністю на коронавірус. Два райони області – у «червоній зоні».

Про це повідомив у Telegram міністр Кабміну Олег Немчінов.

Державна комісія ТЕБ і НС перегляне його через тиждень.

До червоної зони потрапили:

– Пустомитівський та Сокальський (крім Червонограда) райони Львівської області;

В помаранчевій зоні опиняться:

– містах Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський,  Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області;

У  «червоній зоні» забороняється:

  • робота громадського транспорту
  • відвідування шкіл, дитсадків, вишів
  • робота ТРЦ, кафе, ресторанів, спортзалів, хостелів, закладів культури; кінотеатри можуть бути заповнені максимум наполовину
  • проведення масових заходів
  • посадка на міжобласний транспорт (висадка дозволена); перетинати межу «червоної» зони можна лише власним транспортом

У регіонах з помаранчевим рівнем, зокрема, заборонена робота хостелів, баз відпочинку та інших закладів з розміщення людей, крім готелів, проведення масових заходів за участі більше 20 людей. Не більше 1 людини на 10 м2 може бути в бібліотеках, музеях, фітнес-центрах, ТРЦ, магазинах. Максимальна заповненість ресторанів та громадського транспорту – 50%. Ресторани та кафе можуть працювати лише з 7:00 до 22:00 (проте вони можуть працювати на винос і доставку).

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top