У Золочівському районі протиповітряна оборона збила 3 ракети

У Золочівському районі протиповітряна оборона збила 3 ракети

Учора, протиповітряна оборона збила три ракети у Золочівському районі. Внаслідок цього, загорілася трава, однак пожежу локалізували. Відомо, що загрози для жителів району нема. Жертв також немає. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом за добу сирени на Львівщині тричі сповіщали про повітряну тривогу. Вони попереджали про загрозу ракетного удару.

Разом з тим, напередодні розселили в області ще 3835 людей з інших регіонів України. Від початку повномасштабної війни – понад 257 тисяч.

Кордон на всіх пунктах пропуску Львівщини перетнули 15915 людей. Від початку повномасштабного вторгнення рф – понад 1 мільйон 300 тисяч.

З 24 лютого спільно з Благодійним фондом «Крила надії» вдалося зібрати понад 25 мільйонів гривень, щоб допомогти українській армії.

«Кожна гривня на контролі. Про те, на що підуть гроші, повідомимо окремо, з врахуванням безпекових моментів. Сьогодні кожен з нас має зробити свій вклад у наше завтра», – очільник ОВА.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top