У Красненській громаді відбувся різдвяний фестиваль «Велика коляда»

У Красненській громаді відбувся різдвяний фестиваль «Велика коляда»

16 січня, у селищі Красне, відбулось Різдвяне дійство, яке зібрало чимало аматорів сцени, молодь, та жителів громади.
На свято завітали селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана ДІдух, заступник голови Андрій Лащук, депутати Богдан Бруцяк, Андрій Нестерович, Максим Коропецький.
Офіційну частину розпочали з молитви отці Степан Жукровський та Михайло Льода. Усіх гостей святкового дійства привітав селищний голова Роман Фурда, який побажав усім здоров’я, радості, достатку і миру, а також подякував усім учасникам за участь в святковому дійстві. Спільно з секретарем ради Світланою Дідух очільник громади нагородив учасників та переможця конкурсу на найкраще оформлення будинків, вітрин, брам, вікон, балконів, подвір’я та прибудинкової території до новорічно-різдвяних свят. Перемогу здобули педагогічний та учнівський колектив Красненської ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 (директор Ірина Волос). На сцену учасників святкового дійства запрошували ведучі Ольга Мазур та Андрій Пасок.
На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріЦього дня колядки пролунали від Василини та Христинки Козловських, Наталії Костів, дуету Віки та Вероніки Хом’як, Богданки Федишин, Уляни Прокоп’юк, Олени Сілковської, Оксани Приставської, колективу «Красняночки», дуету родини о.Ігора та о.Олега, сімейного ансамбля Стефаників та Сілковських, дуету «Мальви», колективу «Первоцвіт», церковних хорів храму св.Володимира та Ольги (смт.Красне), церковного хору храму св.Пророка Іллі (смт.Красне), церковного хору храму Покрови Пресвятої Богородиці (с.Полтва) та працівників культури Красненської громади.
Колоритне дійство продемонструвала молодь села Задвір’я, які підготували вертепне дійство.
Завершився захід спільним виконанням колядок «Нова радість стала» та «Добрий вечір тобі, пане господарю».
Понад дві години тривала програма заходів. Зазначимо, що організаторами дійства виступили Красненська селищна рада та відділ освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту.На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top