У Красненській громаді запрацював Центр надання адміністративних послуг

У Красненській громаді запрацював Центр надання адміністративних послуг

Роботи по створенню «Центру надання адміністративних послуг» Красненської селищної ради тривали у надзвичайно стислі терміни. У лютому на черговому засіданні селищної ради було призначено керівницю цієї структури Дарію Вільшанецьку, місяць “косметичних” ремонтних робіт у приміщенні, де колись працював апарат ради, і в підсумку маємо працюючий ЦНАП!
Головна мета його створення – наближення адміністративних послуг до громадян, їх доступність та  якість, організація ефективної системи надання адмінпослуг на місцевому рівні.
На сьогодні у Красненському ЦНАПі громадяни можуть отримати такі послуги:
Реєстрація юридичних осіб;
Реєстрація фізичних осіб-підприємців;
Реєстрація нерухомості;
У майбутньому ж у ЦНАПі забезпечуватиметься надання понад 100 адміністративних послуг.
Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: смт.Красне, вулиця Івана Франка, буд.5 (колишня будівля селищної ради). Режим роботи – щодня, крім суботи та неділі з 9:00 до 18:00 год. Прийом документів здійснюється до 16:00 год.
May be an image of у приміщенні
May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять, у приміщенні та текст «стало»

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top