До Львова їдуть заступник міністра інфраструктури та керівник Укртрансбезпеки

середа, 5 жовтня, 2016, 16:11
Львів

До Львова їдуть заступник міністра інфраструктури та керівник Укртрансбезпеки

Фото: lwo.aero

У четвер та п’ятницю, 6-7 жовтня, на Львівщині із робочим візитом перебуватимуть заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та керівник Укртрансбезпеки Михайло Ноняк.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначається, 6 жовтня о 10:00 у малій сесійній залі Львівської обласної ради відбудеться розширена нарада, на якій обговорюватимуть питання безпеки на транспорті, зокрема невиробничий травматизм, перевезення небезпечних вантажів та боротьби з корупцією.

Під час візиту заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк відвідають УДППЗ «Укрпошта», головний залізничний вокзал, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, а також оглянуть роботу пересувного габаритно-вагового комплексу та пункту видачі дозволів.

Джерело: zik.ua

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top