Закоркований Львів: що далі?

середа, 5 жовтня, 2016, 10:23
Львів

Закоркований Львів: що далі?

Затори на перехресті вулиць Липинського-Промислова у Львові. Фото: Facebook

Сьогодні ситуація на дорогах у Львові ще більше шокує мешканців міста. Шалені затори майже по всіх вулицях, недостатня кількість маршрутних таксі, які до того ж переповнені, електротранспорт, який ламається майже на кожній зупинці. Львів’яни не втомлюються чекати, коли ж міська вдала вирішить цю проблему і чи взагалі це когось хвилює, адже таке враження, що у ЛМР просто випробовують терпіння людей.

Відтак, на вулицях Патона, Виговського, Антоновича, Бандери, Чорновола – затори. На зупинках великі скупчення людей, які намагаються хоч якось влізти у транспорт. Маршруток недостатньо, люди обурені. Також вже традиційно вранці на в’їзді до Львова, перед кільцем на Городоцькій, – тягучки.

Затори на вулиці Зеленій у Львові. Фото: Facebook

Окрім того, вчора ввечері на львів’ян також чекала довга та неприємна дорога додому. Інколи, щоб нормально добратись, потрібно змінювати кілька маршрутів або доводиться йти пішки.

Додамо, що цьогоріч Комунальна установа Інституту міста спільно з Соціологічною агенцією «Фама» проводили комплексне дослідження «Соціальний моніторинг якості життя у Львові», де вони навели дані, що 42% мешканців міста щодня пересуваються по місту пішки (зараз цифра, мабуть, збільшилась врази). Але це й не дивно з такою транспортною системою та ситуацією на дорогах у людей просто не залишається іншого виходу. Тому це аж ніяк не пов’язано із якістю життя у Львові.

У соцмережах роздратовані мешканці почали вже самостійно поширювати інформацію із доріг міста.

Затор, що спричинила маршрутка на вулиці Куліша у Львові. Фото: Facebook

Відтак, як повідомляють користувачі:

  • на вул. Городоцькій від 60 номера і до центру затори;
  • тракт Глинянський, 97 – ДТП;
  • початок Зеленої від Кільцевої – ускладнення;
  • від вул. Любінської і по Окружній така ж сама ситуація;
  • на вул. Липинського – Промислова – не працюють світлофори;
  • вул. Куліша – у маршрутки відлетіло колесо;
  • ДТП по вул. Короленка, виїзд на вул. Личаківську;
  • затори на вул. Куліша;
  • вулиця С. Бандери – в сторону центру тягучка;
  • на вул. Виговського обірвані тролейбусні дроти, затор від кільця Кульпарківської;
  • проспект Свободи – перехрестя вул. Дорошенка не працює світлофор;
  • вул. Миколайчука – Мазепи та Франка – Левицького також несправні світлофори.

Інформація з доріг міста постійно оновлюється.

Як бачимо ситуація дуже невтішна. Журналісти IA ZIK вкотре звернулись за коментарем до Львівської міської ради.

Нагадаємо, вчора у Львові була некраща ситуація. Транспортна система у Львові дає збої: добратись на роботу у час пік просто неможливо, попри те, що маршрутки переповнені, доводиться годинами вистоювати у заторах. 4 жовтня, вул. Любінська, Окружна, Антоновича взагалі стали непроїзними.

Як відомо, 1 жовтня, відповідно до рішення Львівської міської ради, усі приміські напрямки, які раніше курсували до Приміського вокзалу, змінили кінцеву зупинку. Відтак, маршрути №140 (Львів – Городок) та № 141 (Львів – Пустомити), які обслуговує підприємство «Фіакр-Львів», зупинятимуться на автостанції №3 (вул. Петлюри).

Відповідно кількість транспорту у цьому напрямку збільшилась і тому доводиться стояти у заторах інколи годинами. Також невідомо, які спеціалісти вивчали пасажиропотік у цьому районі, адже кількість пасажирів на зупинках відтепер збільшилась врази і добратись в центр просто неможливо.

Окрім цього, дуже складна ситуація на дорогах і на Рясне-1, Рясне-2, вул. Т.Шевченка, В.Чорновола, А.Сахарова, Степана Бандери. Кожного ранку львів’янам доводиться довго та неприємно добиратись на роботу.

Начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир пояснив, що затори у Львові, насамперед, пов’язані з ремонтами великої кількості вулиць та напливом приватного транспорту.

«На цих вулицях справді є проблеми, але пов’язані вони із закриттям шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166. Коли починали ремонтні роботи, ми передбачали, що буде перевантаження цих вулиць. Львівавтодор проводив дослідження, яке показало, що навіть при середньому навантаженні затори на цих вулицях будуть. Відтак, ще перед початком ремонту ми звернулись у департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА з проханням скороти кількість приміських маршрутів і скерувати їх до АС «Західна» та АС №3. Тому затори аж ніяк не пов’язані з тим, що міські маршрути перестали їздити до Приміського вокзалу», – зазначив Віктор Щир.

Джерело: zik.ua

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top