ДО УВАГИ УСІМ СУБ’ЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ НАДБУЖЖЯ !!!

 ДО  УВАГИ УСІМ СУБЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ НАДБУЖЖЯ !!!stattja 2

 До 25 вересня 2015 року закінчується термін подачі інформаціїї про бенефіціарних власників.

Нагадуємо, що юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності Закону України від 14 жовтня 2014 року №1701-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів», повинні надати державному реєстратору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційну картку (форма №4 затверджену Міністерством юстиції від 17.06.2015 року № 992/5) для внесення відомостей про свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) їх учасника (засновника), якщо учасник (засновник) – юридична особа, або про відсутність такого кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

Відомості про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) не подають:

політичні партії, творчі спілки, їх територіальні осередки, адвокатські об’єднання, торгово-промислові палати, релігійні організації, державні та комунальні підприємства, юридичні особи, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками.

На сьогоднішній день відповідну реєстраційну картку (форма №4) можна подати державному реєстратору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців особисто або надіслати її поштовим відправленням. Якщо документи надсилаються поштовим відправленням, справжність підпису заявника на реєстраційній картці повинна бути нотаріально засвідчена.

Також звертаємо увагу, що відповідно до статті 166 11 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неподання юридичною особою державному реєстратору передбаченої Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” інформації про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичної особи – тягне за собою накладення на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

За додатковою інформацією можна звертатись безпосередньо до державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців за адресою: м.Буськ, вул. Грушевського 1, каб. №21,  та за телефонами  (03264)  3-00-30, 2-12-73.

Надія Дацків  

державний реєстратор юридичних осіб

та фізичних осіб- підприємців

Буського РУЮ

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top