Львівська військова адміністрація інформує про порядок пересування по території області в нічний час

Львівська військова адміністрація інформує про порядок пересування по території області в нічний час

На Львівщині з 22:00 вечора до 06:00 ранку запровадили комендантську годину. Це передбачає заборону перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи.

«Для пересування населеним пунктам громадянам необхідно завжди мати при собі документ, що посвідчує особу, адже поліція його перевірятиме. Просимо з розумінням ставитись до такого роду заходів. Громадський транспорт у цей час доби не працюватиме. Пам’ятаймо, в країні йде війна, збільшується кількість підозрілих осіб, які можуть бути диверсантами», – зазначили в Нацполіції Львівської області.

Перепустки видаються обмеженій кількості осіб, щоб забезпечити функціонування критичної інфраструктури. Львівська обласна військова адміністрація звертається до керівників служб, установ та підприємств, організувати роботу з урахуванням дії комендантської години.

Подбаємо разом про безпеку працівників, зменшивши кількість їх нічних пересувань! Також, зменшивши навантаження на блокпости, поліції та патрульних, ми дозволимо їм виконувати якісно роботу з виявлення диверсійних груп та правопорушників.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top