Львівщина перша серед областей підписала Меморандум з благодійним фондом, який підтримує АЗОВців

Львівщина перша серед областей підписала Меморандум з благодійним фондом, який підтримує АЗОВців

Львівська ОВА та Благодійний фонд «Підтримай АЗОВ» підписали Меморандум про співпрацю. Він передбачає взаємодію у гуманітарній сфері в умовах воєнного стану в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Йдеться про реалізацію заходів з отримання, зберігання та перевезення гуманітарної допомоги, інших товарів першої необхідності, а також їхнього розподілення.

««АЗОВ» став символом витримки та незламності, символом нашої боротьби за незалежність, свободу та майбутнє. Низький уклін кожному, хто є його частиною. І ми надзвичайно раді сьогодні бути першою областю, яка підписує такий Меморандум. Ми продовжуємо підтримку «АЗОВа» в забезпеченні всім необхідним», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Очільник області запевнив представників Фонду у всебічній підтримці, адже майбутня співпраця стосуватиметься не лише гуманітарної сфери. Сторони обговорили низку проєктів для АЗОВців, підтримку Львівського відділення, молоді, можливість відкриття пам’ятника Героям полку «АЗОВ» у Львівській області.

Також, в межах зустрічі та проєкту «1000 автомобілів свободи» передали від благодійників два авто: одне – для БФ «Support Аzоv», інше – для продовольчої служби «АЗОВу». Посприяли у придбанні транспорту – БФ «Поможи Україні» (Наталія Непорада) та благодійна організація «UA» (Назар Голеневський).

Автівки наповнили старлінками, акумуляторними батареями, взуттям, препаратами та іншим необхідним для воїнів вантажем.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top