Літньо-осінній сезон полювання 2021 відкрито! У Буському районі відкриття полювання на пернатих відбулося спокійно та без порушень законодавства

Літньо-осінній сезон полювання 2021 відкрито! У Надбужжі відкриття полювання на пернатих відбулося традиційно спокійно та без порушень законодавства

У суботу, 14 серпня, у Надбужжі відбулося відкриття сезону полювання на пернатих. За дотриманням законодавства та техніки безпеки поводження з вогнепальною зброєю спостерігали десятки полісменів та мобільна група Буського відділення поліції.

За кожним із п’яти районних мислиських господарств було закріплено полісмена, який спостерігав за правопорядком та дотриманням певних правил на полюванні. Окрім цього вранці напередодні відкриття із усіма головами мисливських господарств правоохоронці провели інструктаж з питань техніки безпеки при поводжені з мисливською вогнепальною зброєю. Також для оперативного котролю за ходом полювання в цей день працювала і мобільна група у складі: старшого інспектора дозвільної системи Буського відділення поліції На зображенні може бути: 2 людиниІвана Дмитраша, головного мисливствознавця Володимира Хомича, інженера з охорони і захисту лісу ДП “Буське лісове господарство” Тараса Феденишина. Такою мобільною комісією протягом дня проводився об’їзд усіх мисливських угідь та перевірка спеціальних відстрілочних карток, мисливських квитків, тощо. У підсумку відкриття літньо-осіннього сезону полювання 2021 року у Надбужжі відбулося традиційно спокійно та без порушень закондавства.

На зображенні може бути: 11 людей, зокрема Іван Дмитраш та Тарас Феденишин, люди стоять та військова форма

 

 

На зображенні може бути: 9 людей та на відкритому повітрі

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top