Мешканець селища Красне передав власний автомобіль на потреби тероборони

Мешканець селища Красне передав власний автомобіль на потреби тероборони

Наші люди не можуть залишатись осторонь війни, що триває вже восьмий день, тому активно надають посильну допомогу нашій армії та територіальній обороні.
Прикладом цього є мешканець селища Красне Бекар Ігор Іванович. Він пожертвував власний автомобіль «Нива» на потреби тероборони Золочівського району, який окрім основної місії по забезпеченню контролю безпеки району, виконуватиме безліч соціальних завдань – розведення їжі, продуктів, медикаментів.
Цей автомобіль є свідчення єдності і згуртованості народу України у прагненні миру та незалежності.
Дякуємо Збройним силам України, воїнам-захисникам за мужність і героїзм у боротьбі з російським агресором. Дякуємо всім небайдужим людям, які своїм прикладом показують, що Україна непереможна.
Нагадаємо, Красненська селищна рада на потреби української армії передала автобус «Школярик».

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top