На Львівщині п’ять компаній побореться за впровадження е-квитка

На Львівщині п’ять компаній побореться за впровадження е-квитка

У Львівській області розпочався відбір інвесторів на впровадження електронного квитка у міжміських та приміських автобусних маршрутах. Для участі у відборі подали пакети документів п’ять інвестиційних компаній. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової держадміністрації.

У ЛОВА відбулося вже перше засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах у Львівській області.

«Сьогоднішнє засідання конкурсної комісії є першим та вкрай важливим для початку активної роботи над вибором інвестора, який стане оператором автоматизованих систем обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах нашої області. Нам вкрай важливо зробити оплату проїзду легким процесом, який передбачатиме розрахунок в автобусах у безготівковому вигляді», – сказав під час відкриття засідання заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Відповідно до регламенту проведення конкурсу, у присутності конкурсної комісії відкрили конверти з документами для участі в конкурсі та дослідили їхній вміст на відповідність встановленим вимогам. Опісля в засіданні оголосили перерву для опрацювання матеріалів та скерування запитів до профільних служб.

«Наша мета показати усій країні, як може відбуватися оплата проїзду у міжміському та приміському транспорті. Ми хочемо створити зручний сервіс для усіх жителів та гостей Львівщини. Робимо ми це вперше в Україні на рівні області. Це стане хорошим прикладом для інших областей та органів місцевого самоврядування», – додав заступник начальника з питань цифровізації Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Нагадаємо, раніше Львівська обласна військова адміністрація оголосила конкурс з відбору інвестора (оператора) для впровадження електронного квитка для перевезення пасажирів на Львівщині.

Приймали документи для участі в конкурсі з 3 серпня до 9 вересня включно. За цей час 5 інвестиційних компаній подали пакети документів для участі у відборі:

  • ТОВ «МД Софт»;
  • ТОВ «Смарт-Тікет Технолоджи;
  • ТОВ «Гіс-Сервіс»;
  • ТзОВ «Ізі софт»;
  • ТзОВ «Центральний маршрутизатор».

Нагадаємо, електронний квиток у Львові впроваджують уже 11 років. Сьогодні його вводить чесько-український консорціум компаній Mikroelektronika spol s r.o. та SoftServe Municipal Technologies LLC. За це фірми отримають майже 11,6 млн євро.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top