Нові правила приміських перевезень на Львівщині: який штраф «світить» пасажирам за відсутність Covid-сертифікатів

Нові правила приміських перевезень на Львівщині: який штраф «світить» пасажирам за відсутність Covid-сертифікатів

З 22 листопада на Львівщині користуватися приміським транспортом зможуть лише ті особи, які мають негативний тест або сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. За відсутність цих документів пасажира можуть змусити заплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Зауважимо, з 22 листопада на Львівщині починають нові правила приміських перевезень. Вони передбачають, що пасажири, які планують поїздку, повинні мати підтверджуючий документ про вакцинацію від коронавірусу, негативний результат тесту або ж довідку про одужання.

Старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Львівській області Богдан Савюк зазначив, що за невиконання рішення комісії ТЕБ НС нестимуть адміністративну відповідальність як пасажири, так і перевізники. У разі, якщо пасажир знаходиться без одягненої маски у громадському транспорті, то на такого громадянина накладуть штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. У випадку відсутності перелічених документів, зокрема сертифікатів та довідок про вакцинацію, пасажира оштрафують на 17 тисяч гривень.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top