Оголошено конкурс на посаду директора Олеського професійного ліцею

Оголошено конкурс на посаду директора Олеського професійного ліцею

Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади директора Олеського професійного ліцею.

В конкурсі на заміщення вакантної посади директора Олеського професійного ліцею можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та стаж роботи на керівних посадах професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
автобіографію;
копію паспорта громадянина України або ID-картки;
довідку про відсутність судимості;
копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
копію трудової книжки;
програму розвитку Закладу, складену у довільній формі.

Термін подачі заяв-20 днів від дня опублікування оголошення про конкурс.

Документи подавати за адресою: м. Львів, вул. Просвіти, 4а, каб. № 20. Зазначимо, що загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

Контактна особа: Саврук Марія Іванівна, тел. 032 2354450, е-mail: donloda@ukr.net

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top