Уламки збитих ракет пошкодили цивільний об’єкт біля Радехова

Уламки збитих ракет пошкодили цивільний об’єкт біля Радехова

Вчора над територією Львівської області сили ПвК «Захід» збили дві ракети, уламки яких впали на цивільний об’єкт і відбулося його загоряння. Про це під час брифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Силами Державної служби надзвичайних ситуацій пожежа ліквідована, жертв немає, постраждалих немає. Цивільний об’єкт розташований на окраїні міста Радехів і не відноситься до військових. Це недіючий старий об’єкт», – зазначив Максим Козицький.

Окрім того, за інформацією ПвК «Захід», ворог наніс удар крилатими ракетами з території білорусі. Цілями рашистів мали стати об’єкти цивільної інфраструктури Львівської області, але завдяки успішним діям підрозділів зенітних ракетних військ ПвК ”Захід” дві крилаті ракети було знищено, що унеможливило потрапляння ракет ворога у ціль.

Максим Козицький під час брифінгу також нагадав, що у співпраці з Львівською ОВА та ПвК «Захід» створили чат-бот «Шось летить», за допомогою якого будь-хто може повідомляти про підозрілі об’єкти, які побачили у небі.

«Вся інформація групується і передається до територіальної оборони, а також на центр ПвК «Захід». Військові обробляють інформацію. Це дає змогу покращити орієнтацію щодо того, що відбувається в небі над Львівською областю», – сказав начальник Львівської ОВА.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top