У Красному Поліцейські розслідують обставини загибелі літньої жінки внаслідок наїзду вантажного потяга

У Красному Поліцейські розслідують обставини загибелі літньої жінки внаслідок наїзду вантажного потяга

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян – будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на залізничних коліях, переходьте їх тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга. Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки.
Дорожньо-транспортна подія сталася 20 листопада, близько 12.50, у селищі Красне Золочівського району.
Як попередньо встановили правоохоронці, електровоз, що тягнув вагони з зерном, рухаючись у напрямку Львова, здійснив наїзд на 84-річну місцеву мешканку, яка переходила колії поза межами переходу.
Внаслідок події пенсіонерка отримала важкі тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення. На жаль, за кілька годин жінка померла у медзакладі.
За фактом слідчі відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.
Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top