У Львові обрали запобіжний захід переселенці з Нікополя, яка пропагувала «рускій мір»

У Львові обрали запобіжний захід переселенці з Нікополя, яка пропагувала «рускій мір»

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 43-річній мешканці Нікополя у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії РФ проти України та глорифікації її учасників (ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, жінка, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі, неодноразово поширювала матеріали із виправдовуванням збройної агресії рф та підтримкою військовослужбовців країни-агресора.

У грудні минулого року, ховаючись від обстрілів, підозрювнана переїхала до Львова, де надалі продовжила схвалювати дії окупантів, закликала їх не зупинятись та продовжувати збройну агресію.

За клопотанням прокурора, суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювало  Управління СБУ у Львівській області.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top