У селищі Красне відбулось відкриття нового спортивного майданчика зі штучним покриттям

У селищі Красне відбулось відкриття нового спортивного майданчика зі штучним покриттям

На території шкільного подвір’я Красненської ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 школярі матимуть можливість постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. Адже саме, тут, сьогодні, відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним трав’яним покриттям. Знадобився рік, аби задумане втілити в життя в умовах карантину та війни і таки подарувати школі сучасне поле для міні-футболу.
З нагоди такого спортивного дійства зібрались мешканці громади, учнівська та юнацька спільнота і, звісно, чимало почесних гостей.
Привітати учнів з визначною подією в житті школи та громади завітали: начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, депутат обласної ради Тарас Подвірний, керівник підрядної організації «Граніт» Роман-Юрій Ковальчук, начальник Золочівської РВА Василь Маркевич, голова Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, селищний голова Роман Фурда, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, т.в.о.начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Олена Ільницька.
Директор школи Ірина Волос привітала гостей та подякувала їм за створення умов для занять спортом, що дасть можливість виховувати здорову націю.
Отець Володимир Целень промовив молитву та здійснив обряд освячення.
Вітаючи шкільну громаду зі святом начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як відзначив, що сьогоднішній збудований майданчик з’явився на місці колишнього шкільного саду. На місці старого завжди має появлятися щось нове, яке дарує радість і плоди. Власне, школярі є тими плодами, які будуть будувати нову України.
До слів вітань долучився депутат Львівської обласної ради Тарас Подвірний, який побажав юним спортсменам школи професійного зростання.
Селищний голова Роман Фурда подякував всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважив, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.
До реалізації спортивного майданчика долучились обласна адміністрація, обласна рада, депутатський корпус селищної ради. Для почесних гостей Роман Фурда вручив символічні подарунки. Натомість гості – спортивні м’ячі.
А далі відбулось нагородження кращих школярів, які активно беруть участь у спортивному житті не лише школи, але й України та світу. Зокрема, почесні подяки та грамоти отримали:
Соломія та Вікторія Діжак – членів Збірної України, багаторазові Чемпіони та Призери Чемпіонатів України на міжнародних змагань з спортивної ходьби до 5 тисяч метрів;
Артем Цвятков – бронзовий Призер Чемпіонату України з бігу 2 тис.метрів з перешкодами у 2022 році;
Переможці легкоатлетичного чотириборств «Дружба» Красненської ТГ, а саме: Заєць Діана, Михайлюк Магдалина, Гавор Віталій;
Команда юнаків за 2 місце у змаганнях з легкоатлетичного чотириборств «Дружба» Красненської та Буської ТГ;
Команда дівчат за 1 місце у змаганнях з легкоатлетичного чотириборств «Дружба» Красненської та Буської ТГ;
Родзинкою офіційної частини став танцювальний виступ від молодшої групи «Енерджі» (кер.Ірина Сторонянська). Активно марширували пластуни станиці «Красне».
Після вітальних сів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. Селищний голова Роман Фурда першим скористався можливістю, забиваючи у ворота спортивні м’ячі.
Продовження свята далі тривало у вигляді теренової гри.
Нагадаємо, даний майданчик будувався за кошти області та селищної громади. Це вже третій спортивний майданчик зі штучним покриттям на території Красненської ТГ.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top