Академія настільного тенісу Віктора Дідуха наприкінці січня проведе перший навчально-тренувальний збір для спортсменів з інвалідністю

Академія настільного тенісу Віктора Дідуха наприкінці січня проведе перший навчально-тренувальний збір для спортсменів з інвалідністю

Настільний теніс на Львівщині можна опанувати в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі, Академії настільного тенісу Віктора Дідуха у Мармузовичах Буського району та у Жовкві.

Виїзди збірних області на національні змагання, а також навчально-тренувальні збори команди фінансує управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

«Львівська область є однією із лідерів настільного тенісу як за рівнем розвитку інфраструктури, так і за результатами виступів наших спортсменів на національних змаганнях. У 2020 році ми мали двох чемпіонів України: Соломія Братейко серед дорослих та Ярослав Олеськевич серед кадетів. Це потужний результат, враховуючи, що відбулись далеко не усі заплановані змагання», – зауважив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Серед запланованих заходів, які у 2021 році проводитиме Федерація настільного тенісу Львівщини, популярні спортивно-іміджеві змагання «Турнір пам’яті Анатолія Строкатова». Щороку ці змагання збирають не тільки титулованих українських тенісистів, а й закордонних спортсменів.

Академія настільного тенісу Віктора Дідуха,  який має ліцензію на Паралімпіаду, вже наприкінці січня проведе перший навчально-тренувальний збір для спортсменів з інвалідністю. Окрім того, Віктор Дідух розробив на цей рік програму розвитку настільного тенісу серед спортсменів візочників. Її реалізовуватимуть на національному рівні.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top