Буський район потрапив до “зеленої” зони епідемічної небезпеки

Буський район потрапив до “зеленої” зони епідемічної небезпеки

Натомість Львів знову у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки.

Державна комісія ТЕБ та НС оновила поділ регіонів за рівнем епідемічної небезпеки. Так, з 5 жовтня «червоний» рівень епідемічної небезпеки зберігатиметься у місті Тернополі, а замість Бережан Тернопільської області туди віднесено Канів Черкаської області. Про це повідомили у пресслужбі МОЗ.

Канів потрапив до «червоного» рівня у зв’язку з тим, що у місті зафіксовано найвищий рівень захворюваності – 671 випадок на 100 тисяч населення, при загальнонаціональному рівні у 123 випадки.

До «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 126 адміністративних одиниць, що на 15 більше, ніж минулого тижня, в тому числі 12 обласних центрів — Вінниця, Луцьк, Дніпро, Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Миколаїв, Полтава, Суми, Хмельницький, Харків, Чернівці.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки, за словами головного санітарного лікаря, буде встановлено у 274 адміністративних одиницях, що на 15 більше, ніж тижнем раніше, в тому числі він продовжуватиме діяти в місті Києві. До «зеленого» рівня віднесено 215 адміністративних одиниць.

Найбільш загрозливу тижневу динаміку показують три міста — Харків, Полтава і Суми, — усі вони перебувають на «помаранчевому» рівні. Сумарно зростання нових виявлених випадків тиждень до тижня в цих трьох містах складає більше 40% усього тижневого зростання по країні.

Суттєву загрозливу тижневу динаміку до зростання захворюваності також демонструють міста Вінниця, Луцьк, Чернівці, Рівне, Чернігів, Запоріжжя та Черкаси, а також Слов’янський район Донецької області.

Нагадаємо, засідання Центральної комісії ТЕБ та НС проводитись щотижня. За результатами аналізу ситуації в регіонах визначаються рівні розповсюдження коронавірусу. Епідемічні показники на рівні  районів та міст обласного значення за посиланням.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top