Буський район та вся територія Львівської області потрапили до «помаранчевої зони»

Буський район та вся Львівщина потрапили до «помаранчевої зони»

Україну знову поділили на зони карантину. Зокрема, практично вся Львівщина потрапила у «помаранчеву зону». Натомість Сокальський район опинився у «червоній зоні». Про це йдеться у повідомленні міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова у Telegram.

23 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відтак з понеділка, 26 жовтня, почне діяти нове епідемічне зонування.

До «червоної зони» потрапив: Сокальський район Львівської області;

У «помаранчевій зоні» опинилися: міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області;

Зазначимо, у «зеленій зоні» дозволили масовим заходам загалом не більше 50 людей за умови забезпечення соціальної дистанції в 1,5 метра та масковому режимі, в «жовтому» – не більше 30 людей, в «помаранчевому» – не більше 20. Проведення спортивних заходи дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе для окремого погодження МОЗ.

У всіх областях, незалежно від рівня епідемічної небезпеки, ресторани та кафе можуть працювати лише з 7:00 до 22:00. Проте вони можуть працювати на винос і доставку.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top