Бущанка Орися Дем’янюк (Мочульська) здобула золоту медаль на чемпіонаті України

Бущанка Орися Дем’янюк (Мочульська) здобула золоту медаль на чемпіонаті України

Сьогодні, 12 лютого, в заключний змагальний день чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні серед дорослих і молоді в Сумах, першу (і єдину серед дорослих) золоту медаль для Львівщини здобула Орися Дем’янюк (Мочульська).
Вихованка Віталія та Ольги Тарнакіних, а також Володимира Єретика (старший тренер-викладач Буської ДЮСШ) стала першою в бігу на 1500 метрів з результатом 4:20.61. Четверте місце в цій дисципліні посіла 17-річна Уляна Рачинська – 4:37.74. Показаний результат дозволив юній вихованці Віталія Тарнакіна, Валерія Дітлашка і Володимира Єретика стати чемпіонкою України серед молоді.
У львівських легкоатлетів також є “срібло” серед дорослих і “золото” серед молоді в естафетному бігу 4х400 метрів серед чоловіків (Юрій Васічкін, Нікіта Родченков, Руслан Реган, Денис Баранов)) та дві “бронзи” серед дорослих – у Ростислава Ростикуса (біг на 3000 м з/п) і Василя Іваницького (семиборство). Також срібну медаль серед молоді виграв Станіслав Козак (біг на 3000 м з/п).
Додамо, що загальна кількість учасників чемпіонату України в Сумах склала 475 спортсменів із 25 регіонів України, Туреччини, Киргизії та Вірменії.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top