Вантажівка збила одного із учасників блокування траси біля Буська

Вантажівка збила одного із учасників блокування траси біля Буська

Фура збила мешканця Ожидова, який був учасником блокування руху на трасі.

У середу, 21 жовтня, на трасі Київ-Чоп біля Буська вантажівка Volvo збила одного із учасників акції протесту, яка відбувалася безпосередньо на дорозі. Постраждалого мешканця села Ожидів госпіталізували до районної лікарні.

У патрульній поліції Львівщини ZAXID.NET повідомили, що подія сталася близько обіду 21 жовтня. Вантажівка Volvo з причепом, за кермом якої був 34-річний водій, збила мешканця Ожидова, який разом з односельцями був учасником акції протесту на трасі. Близько 30 мешканців блокували рух транспорту, ходячи на пішохідному переході.

Попередньо відомо, що постраждалого 54-річного чоловіка госпіталізували з черепно-мозковою травмою та забоями до Буської ЦРЛ. Подробиці ДТП з’ясовують поліцейські.

Блокування руху мешканці пояснювали тим, що таким чином виступають проти «рейдерського захоплення врожаю на земельних паях на території Ожидівської сільскої ради». Після ДТП акція завершилася.

/zaxid.net/

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top