Вантажівка та легковик зіткнулись у Буському районі: потерпілого діставали рятувальники

Вантажівка та легковик зіткнулись у Буському районі: потерпілого діставали рятувальники

Фото ілюстративне

Вчора ввечері, 13 грудня, поблизу с. Йосипівка Буського району на автодорозі Київ – Чоп, відбулось зіткнення вантажного автомобіля «Volvo FH 480» та автомобіля «Ford Transit».

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, вчора о 20:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення із постраждали поблизу с. Йосипівка.

На місце події негайно були направлені рятувальники 44-ого пожежно-рятувального посту сел. Олесько та 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Броди.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія автомобіля «Ford Transit», 1976 року народження.

Як з’ясувалось на місці, травмований водій, був затиснутий деформованими деталями кузова автомобіля. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги. Чоловіка із травмами середнього ступеню важкості госпіталізовано в Буську центральну районну лікарню.

З метою запобігання загоряння, пожежно-рятувальним відділенням було відключено акумуляторну батарею автомобіля «Ford Transit».

До ліквідації наслідків ДТП залучили 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top