Відеокамери проти пожежі у лісі. У Верблянському лісництві завдяки камерам спостереження вдалося запобігти лісовій пожежі

Відеокамери проти пожежі у лісі. У Верблянському лісництві завдяки камерам спостереження вдалося запобігти лісовій пожежі

30 червня неподалік населеного пункту Топорів, в угіддях Верблянського лісництва трапилося загоряння лісової устілки. Завдяки системі відеоспостереження за лісовими угіддями небезпеку виявили на ранній стадії. Злагодженими діями працівників лісової охорони ВВП “Надлісництва Буськ” ДП “Радехівське ЛМГ” та сучасними засобами пожежогасіння, загоряння було локалізовано та ліквідоване в найкоротший термін. Значної шкоди лісовому насадженню не завдано, про цю подію і наслідки повідомив інженер з охорони і захисту лісу  ВВП “Надлісництво Буськ” Тарас Феденишин.
Буські лісівники закликають мешканців с. Топорів дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, а особливо у час максимального вогненебезпечного періоду.
А ми зазначимо, що на території наших лісових угід змонтовано три таких спецкамери. “Ракурс в них до 30 км. Видно, що де робиться, пожежі видно, де дим видно”, – зазначив Тарас Феденишин.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top