Головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко подав у відставку

Головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко подав у відставку

Від вчора, 7 грудня, головний військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко припинив виконувати службові обов’язки.

Про це повідомляє пресслужба Львівського обласного військового комісаріату

«Хочу подякувати всьому особовому складу Львівського обласного військового комісаріату, районних та міських військових комісаріатів за плідну співпрацю. Відсьогодні я припиняю виконувати обов’язки військового комісара Львівщини. Протягом чотирьох з половиною років ми з Вами пліч-о-пліч виконували поставлені перед нами завдання. Львівщина завжди демонструвала високі результати під час призову на військову строкову службу так і у комплектуванні підрозділів Збройних Сил військовослужбовцями контрактниками. Мені було надзвичайно приємно працювати з однодумцями та професіоналами своєї справи. Життя продовжується! Все буде Україна!» – йдеться у повідомленні.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top