До Дня святого Миколая дітям з Надбужжя, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу передали подарунки

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та є під опікою чи піклуванням, сьогодні передали подарунки від Львівської ОДА

Захід відбувся у малій сесійній залі адмінбудівлі міста Буська. Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень спільно з представниками Буської райдержадміністрації першим заступником голови Буської РДА Богданом Гринишиним, заступником Тарасом Думою та начальником служби у справах дітей Буської РДА Наталією Бучко вручили вісім телевізорів та іграшки  прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та сім’ям опікунам, які виховують не менше ніж троє дітей.

Довідково

Іграшки були конфісковані на Одеській митниці у минулому році. Власник відмовився від конфіскованого товару. Президент України запропонував роздати іграшки дітям, які цього потребують. Уряд підтримав Главу держави. Для Львівщини передбачено майже 5 тисяч одиниць товару на суму  417 тисяч 805 гривень. Зазначимо, що відповідно до постанови Кабміну, усі іграшки пройшли сертифікацію і є безпечними для дітей.

Також Львівська обласна державна адміністрація до Дня святого Миколая забезпечила дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із сільської місцевості новорічними подарунками: солодощами та торбинками з елементами, які роблять пішохода видимим на дорозі у темну пору доби.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top