Жителя Золочівщини засудили на 5 років за низку грабежів та крадіжок

Жителя Золочівщини засудили на 5 років за низку грабежів та крадіжок

За публічного обвинувачення прокурорів Золочівської окружної прокуратури раніше судимого 31-річного місцевого мешканця визнано винним у крадіжках, грабежі та незаконному заволодінні транспортним засобом(ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 289 КК України).

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Вироком суду йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що території Буської громади засуджений вчинив ряд крадіжок в місцевих мешканців.

Зокрема, розпиваючи зі знайомим алкогольні напої в місцевому кафе-барі, таємно викрав у відвідувачки цього закладу сумочку, де знаходились гроші та телефон. В подальшому за викрадені кошти фігурант продовжив застілля вже в іншому закладі.

Не зупиняючись на вчиненому, чоловік користуючись довірою знайомого, взяв у нього телефон під приводом налаштування функцій і викрав у потерпілого його мобільний.

А також перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння викрав в пенсіонера велосипед. За декілька днів знову незаконно заволодів транспортним засобом, на цей раз – мотоциклом. Роз’їжджаючи на ньому в нетверезому стані, був затриманий працівниками поліції.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top