За $8 тис. переправляли «ухилянтів» до країн ЄС: у Львові затримали організаторку схеми

За $8 тис. переправляли «ухилянтів» до країн ЄС: у Львові затримали організаторку схеми

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури викрито та затримано жительку Львівщини за фактом організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, жінка налагодила схему нелегального перетину кордону особами, що підлягають мобілізації. Фігурантка за 8 тис доларів США пообіцяла переправити військовозобов’язаного через державний кордон на підставі завідомо підробленого офіційного документу, що дає право виїхати з України в умовах воєнного стану, а саме фіктивної довідки про встановлення групи інвалідності.

Правоохоронці затримали жінку під час отримання першої частини коштів у розмірі 1 тис доларів США. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ВП №2 Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу працівників Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області спільно з працівниками 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top