ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

ЛЬВІВСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗАЙНЯТОСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області

МЕТА КОНКУРСУ

Підтримати мікро-, малий та середній бізнеси (зокрема релокований) у відновленні та розширенні виробництва, а також місцеві підприємства, які створюють нові робочі місця у Львівській області для внутрішньо переміщених осіб та інших ключових груп.

Максимальна одноразова сума гранту – до 10 тис. доларів США. Загальний бюджет Конкурсу – 240 тисяч доларів США.

Кошти надаються на закупівлю обладнання та інструментів, оргтехніки та меблів, орендну плату за нежитлове приміщення та/або консультаційні послуги бізнесу.

Ми рекомендуємо ознайомитися з Положенням про конкурс перед заповненням заявки. Кінцевий строк подання заявки на участь у Конкурсі 31 березня 2023 року.

Конкурс проводиться у рамках Львівського регіонального партнерства зайнятості (далі – ЛРПЗ), що реалізується у рамках Проєкту Міжнародної організаціі праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Адмініструється ГО «Центр «Жіночі перспективи» за участю Львівського регіонального партнерства зайнятості (ЛРПЗ)

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top