Майже 9 тисяч водіїв мають сплатити штрафи за порушення, які зафіксувала відеокамера у місті Буську

 Майже 9 тисяч водіїв мають сплатити штрафи за порушення, які зафіксувала відеокамера у місті Буську

22581 постанову за місяць винесли на порушників швидкісного режиму, яких зафіксували камери на Львівщині
Вже минув місяць як на Львівщині, у місті Буську та у с.Солонка, встановили камери автоматичної фіксації порушень.
За цей період поліцейські винесли 22581 постанову на порушників швидкісного режиму. З них у місті Буськ — 8897 постанов, а в селі Солонка — 13684 постанови.
Нагадаємо:
⭕ ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) КУпАП — штраф 255 гривень;
⭕ ч.3 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП — штраф 510 гривень.
Десять днів діє пільговий період і можна сплатити лише половину штрафу. На оскарження є 15 днів, а на сплату повної суми штрафу — 30 днів. Якщо не вкладетеся в цей період — штраф подвоюється.
Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top