Надбужанець Віктор Дідух – Чемпіон світу

Надбужанець Віктор Дідух – Чемпіон світу

Віктор Дідух приніс для команди України третю золоту медаль! У фінальному поєдинку він переграв французького тенісиста Thomas BOUVAIS (3:0).
Надбужанський спортсмен-паралімпієць Віктор Дідух виборов золото чемпіонату світу з настільного тенісу. У фіналі він переміг француза Томаса Боавіса, повідомив 12 листопада голова Львівської ОВА Максим Козицький. Крім того, раніше Віктор Дідух у парі з Мариною Литовченко з Харківщини виборов срібло на паралімпійському чемпіонаті світу.

35-річний Віктор Дідух – учасник Паралімпійських Ігор, чемпіон Паралімпіади в командних змаганнях, чемпіон Європи, майстер спорту України міжнародного класу, заслужений тренер України.

Займається настільним тенісом у Львівському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». На Бущині він заснував Академію настільного тенісу, яка є високоякісним тренувальним центром та базою для проведення змагань.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top