Надбужанка Соломія Братейко виборола золото Чемпіонату України з настільного тенісу

Надбужанка Соломія Братейко виборола золото Чемпіонату України з настільного тенісу

З 29 січня у Чернігові триває Чемпіонат України з настільного тенісу серед дорослих. Для участі у змаганнях  Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА відрядило 6 найкращих тенісистів Львівщини.Учора відбулись парні змагання серед жінок. 22-річна Соломія Братейко із Жовкви у парі з киянкою Веронікою Гуд стала чемпіонками України. На шляху до золота  Соломія та Вероніка послідовно перемогли 14 пар спортсменок.

Тренує Соломію чемпіон Паралімпійських Ігор 2016 року, чемпіон Європи, заслужений тренер України Віктор Дідух. Минулоріч Соломія стала чемпіонкою України в особистій першості.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top