Надбужанська ГО «Фундація жіноча рада» – переможець Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021

Надбужанська ГО «Фундація жіноча рада» –  переможець Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021

Нещодавно у стінах Львівської обласної ради засновниця ГО «Фундація жіноча рада» Тетяна Сай підписала договір та отримала сертифікат переможця Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021. Проєкт переможець має назву «Безпечний Палац Бадені – закупівля та встановлення камер відеоспостереження в м. Буськ».
Як зазначила виконавчий директор такого конкурсу Галина Литвин
«Це унікальна програма на теренах України, яка об’єднує фінансові ресурси державного, чотирьох обласних бюджетів та бізнесу для місцевого розвитку територій. Цьогоріч з-поміж понад 470 поданих заявок, у Львівській області відібрано до фінансування 20 проєктів загальним бюджетом майже 5,5 млн грн, які будуть дофінансовані за кошти обласного бюджету Львівської області і державного бюджету у рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».
Унікальність програми у тому, що вона не лише допомагає громадам вирішувати проблеми у різних галузях, а й готує якісні проєктні команди на місцях, які готові боротися за грантові кошти.
7,9 млн грн грантових коштів з обласного бюджету та  9,6 млн грн з державного отримають громади Карпатського регіону. З рекордної кількості проєктних заявок – 472 заявки – визначено 80 проєктів-переможців, по 20 у кожній з областей. 
Детальніше про цей проект почуєте на хвилі Буського радіо 87.5FM, сьогодні о 19:30 у розмові з депутаткою Буської міської ради Тетяною Сай.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top