Надбужанська легкоатлетка Орися Дем’янюк здобула дві золоті медалі на чемпіонат України з легкої атлетики

В Луцьку 18-20 червня відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих, який зібрав професйнй склад учасників. В другий змагальний день, порадували львівські легкоатлети. Особливо відзначилась Орися Дем’янюк, яка здобула дві золоті медалі.
Спершу найсильніша львівська легкоатлетка перемогла на своїй коронній дистанції – в бігу на 1500 м (час – 4:17.50). П’ятою в цій дисципліні стала молода Уляна Рачинська (4:35.04). А потім Дем’янюк і Рачинська разом з Юлією Григор’євою та Мар’яною Шостак в запеклій боротьбі з сумчанками стали чемпіонками України в естафетному бігу 4х400 м (час – 3:50.19). Представниці Сумщини відстали всього на 0.57 сек.
Ще одне “золото” серед львівських легкоатлетів здобув бущанин Роман Ростикус, який з часом 9:08.20 переміг в бігу на 3000 м з/п. В аналогічній дисципліні серед жінок віцечемпіонкою України стала Вікторія Дуткевич (10:35.87).
І зрештою львів’яни здобули ще дві “бронзи”: Віталій Римарук (метання диска 2 кг – 47.74) і чоловіча команда (Денис Баранов, Юрій Васічкін, Олександр Охрімчук, Нікіта Родченков) в естафетному бігу 4х400 м (м).

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top