Нацгвардієць отримав шість років тюрми за вбивство товариша на Львівщині

Нацгвардієць отримав шість років тюрми за вбивство товариша на Львівщині

Золочівський районний суд Львівщини визнав винним у необережному поводженні зі зброєю солдата Нацгвардії, який застрелив свого товариша по службі. Йому призначили шість років тюрми.

14 березня, на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у одному з об’єктів на Золочівщині (локацію не вказуємо з міркувань безпеки) солдат Нацгвардії через необережне поводження з автоматом Калашникова застрелив свого товариша по службі. Солдати були у кімнаті, що була призначена для відпочинку, коли чоловік випадково вистелив у товариша, що сидів навпроти.

Військовослужбовець отримав наскрізне вогнепальне поранення голови з ушкодженням кісток черепа і речовини головного мозку, що призвело до смерті.

У вироку суду не вказаний вік солдатів, проте зазначено, що підсудний є уродженцем Російської Федерації, який має українське громадянство. У суді він визнав свою провину.

Дослідивши матеріали справи, суддя Володимир Сивак визнав військового винним у порушенні правил поводження зі зброєю, що призвело до смерті. Йому призначили шість років тюрми. На вирок ще може бути подана апеляція.

zaxid.net

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top