На Золочівщині директор школи роками отримував зарплату за неіснуючих працівників

На Золочівщині директор школи роками отримував зарплату за неіснуючих працівників

Колишній директор школи в Золочівському районі Львівщини п’ять років отримував зарплату за п’ятьох працівників навчального закладу, які насправді ніколи там не працювали. За цей час директор незаконно отримав 800 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Досудове розслідування встановило, що у період з 2016 по 2021 роки директор школи на Золочівщині, зловживаючи своїм службовим становищем, підробив табелі обліку робочого часу і в такий спосіб привласнив майже 800 тис. грн. Ці кошти були зарплатаою п’ятьох працівників, які в школі ніколи не працювали та роботу не виконували.

До суду скерували справу за службове підроблення та заволодіння бюджетними коштами (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191, ч. 3 ст. 191 КК України).

Прокуратура в суді вимагала від директора школи повернути вищевказані кошти державі і суд наклав арешт на усе його майно.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top