На Золочівщині кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару зросла до п’яти

На Золочівщині кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару зросла до п’яти

Ракета поцілила у житлові будинки у Золочівському районі

Вночі на четвер, 9 березня, росіяни завдали чергового масованого ракетного удару, зокрема й по Львівщині. Внаслідок влучання російської ракети у Золочівському районі, загинули п’ятеро людей.

На Львівщині вночі повітряну тривогу оголосили о 02:48. Росіяни атакували Україну ракетами кілька годин. Одна з ворожих ракет, близько 4 години ранку, впала у Золочівському районі. Спершу повідомляли, що загинули четверо людей – двоє чоловіків та двоє жінок, однак під час розбору завалів кількість жертв збільшилась. Тепер відомо, про п’ятьох загиблих. В момент падіння ракети люди перебували у себе вдома.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top