На Львівщині вже провакцинували понад 700 осіб: наразі працює 4 мобільні бригади

На Львівщині вже провакцинували понад 700 осіб: наразі працює 4 мобільні бригади

Вакцинація на Львівщині триває. Зокрема, в області працює 4 мобільні бригади. Про це під час брифінгу розповів керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, інформує пресслужба Львівської ОДА.

«Цих вихідних до вакцинації долучились бригади по територіях області. Це мобільні бригади м. Червоноград, Самбора, Стрия. Окрім цього, продовжує працювати мобільна бригада у Львові», – зазначив він.

Першочергово вакциновують медиків ковідних закладів. Окрім того, враховуючи що вакцина десятидозна,  залишковими дозами вакцинують відомих, авторитетних мешканців області.

«Є багато людей, які зголошуються на вакцинацію, щоб власним прикладом продемонструвати безпечність і необхідність вакцинації»,-  зазначив Орест Чемерис.

Загалом на сьогодні вже провакцинували понад 700 мешканців області. У вакцинованих не спостерігали побічних ефектів, зазначають медики, лише незначні прогнозовані ознаки-симптоми після вакцини, серед яких слабкість, незначне підвищення температури тіла тощо.

«До кінця цього тижня ще 9 мобільних бригад отримають сертифікати про проходження навчання з вакцинації. Окрім цього, одна бригада вже пройшла навчання по роботі з вакциною Pfizer і як тільки вона прибуде на Львівщину, бригада розпочне роботу. Наголошу, що мобільні бригади працюють у вихідні, відтак надалі кількість вакцинованих буде збільшуватись», – зазначив Орест Чемерис та наголосив, що вакцинація – єдиний метод боротьби з пандемією коронавірусу.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top