«Польща-Україна. Сусідство. » – у Красненській громаді відбулася зустріч з польською делегацією

«Польща-Україна. Сусідство. » – у Красненській громаді відбулася зустріч з польською делегацією

18 листопада в рамках проєкту «Польща-Україна. Сусідство.» до Красненської громади завітали 15 делегатів з Республіки Польща, серед них – голова Правління Фонду Fundacja «HAGIA MARINA» Патрик Панасюк, мер комуни Цеглов Мартін Ухман та інші.
Зустріли польську делегацію селищний голова Роман Фурда, Буський міський голова Ростислав Сліпець,  заступник голови селищної ради Андрій Лащук, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, секретар Світлана Дідух , голови фракцій у селищній раді Антін Максимів, Наталія Сервило, Євген Ярема, Степан Миляновський, Максим Коропецький, депутати Роман Форошівський, Юрій Владика, місцеві журналісти.
Розпочалась зустріч ознайомленням польської сторони із роботою двох потужних підприємств, На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщеннірозташованих на території громади: приватного підприємства «Бусол» та аграрного підприємства «Красненський елеваторний комплекс».
Після відвідин  зазначених підприємств відбулися презентації майбутніх громад-партнерів Красненської ТГ та комуни Цеглов. Також для гостей пролунали дарунки митців художньої самодіяльності громади: Назара Кузьми, Наталії Костів, Оксани Приставської та Альбіни Антонишин.
Під час презентацій селищний голова Роман Фурда та мер комуни Цеглов Мартін Ухман детально розповіли про перспективи своїх громад та обмінялись сувенірними подарунками з атрибутикою громад. А ще підтвердили наміри підписати угоду про співпрацю у першому кварталі 2022 року, що передбачатиме обмінні візити для дітей та молоді, а також переймання досвіду самоврядування.
На завершення заходу очільник Красненської громади Роман Фурда вручив Подяку Голові правління Фонду Fundacja «HAGIA MARINA»На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та люди сидять
Патріку Панасюку, який виступив організатором проєкту «Польща-Україна.Сусідство.4.0».
На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять
На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top