Проєкт Бюджету 2021 Красненської селищної ради затверджено

Проєкт Бюджету 2021 Красненської селищної ради затверджено

Сьогодні 23 грудня відбулося чергове засідання Красненської селищної ради. Чи не головним питанням порядку денного був розгляд і затвердження проєкту Бюджету громади на 2021 рік. Після представлення такго проєкту керівником фінансового управління Буської РДА Михайлом Постолюком, депутатський корпус затвердив запропонований бюджет.
Передбачено, що дохідна частина селищного бюджету територіальної громади складатиме 126 млн.933 тис., 3 грн.
Дохідна частина: податок на доходи фізичних осіб, орендна плата за користування майном, надходження від адміністративних послуг, Єдиний податок, плата за землю, податок на нерухоме майно, туристичний збір, акцизний податок та інші.
Передбачено видатки у сумі 126 млн.933 тис. 3 грн., в тому числі видатки загального фонду бюджету 117 млн. грн., видатки спеціального фонду бюджету 9 млн. 921 тис. грн.
Бюджет розвитку громади складатиме 9 млн. 230 тис.грн. Додатково 3 млн. 550 тис.грн. передбачено на благоустрій та 4 млн. 468 тис.грн. на утримання доріг.
З 1 січня 2021 року з бюджету селищної ради заплановані видатки на забезпечення функціонування пених бюджетних установ, відповідно до розмежування видатків між бюджетами, визначеного Бюджетним кодексом України. Зокрема, із селищного бюджету фінансуватимуться 15 шкіл, 6 дитсадків, 18 народних домів, 17 бібліотек та ДЮСШ “Авангард”.
Окрім цього, передбачені видатки на соціальний захист громадян у сумі 650 тис.грн. Враховано: оплату пільг на ЖКГ, матеріальну допомогу малозабезпечним, ветеранам УПА, особам, які несуть службу за контрактом, придбання путівок на оздоровлення ветеранам, матеріальна допомога чорнобильцям, учасникам бойових дій в Афганістані та іншим.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top