Сьогодні освітяни Буської громади зібралися на традиційну серпневу конференцію

Сьогодні освітяни Буської громади зібралися на традиційну серпневу конференцію

Сьогодні, 27 серпня, в сесійній залі Буської міської ради в переддень нового навчального року відбулася традиційна серпнева зустріч освітян нашої громади.
Аналізуючи минулий рік, час планувати роботу на наступний, а ще – із нетерпінням і певним хвилюванням чекати зустрічі зі своїми учнями, здобувачами знань.
 Привітав педагогів з новим навчальним роком, який розпочнеться, як завжди 1 вересня, Буський міський голова Ростислав Сліпець. Очільник громади подякував працівникам освіти за їх складну жертовну роботу, побажав витримки та наснаги, нових творчих звершень та мудрості, бути завжди креативними і сучасними. Також Ростислав Сліпець висловив слова подяки колишньому керівникові відділу освіти, культури, молоді та спорту Богданові Глуховецькому, представив освітянам і подарував букет квітів в.о. начальника відділу Марії Ричель, вручив грамоти: вчителю математики Переволочнянського ЗЗСО На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніІрині Палці в номінації “Кращий молодий працівник освіти” та тренеру-викладачу Буської ДЮСШ Юліану Єретику за вагомий внесок і популяризацію легкої атлетики серед учнівської молоді Буської територіальної громади.
 Надалі слово мали: очільниця освіти громади Марія Ричель, директор центру професійного розвитку педагогів Марія Барак, директор інклюзивно- ресурсного центру Наталія Тронь, голова профспілки працівників освіти Світлана Лабінська, заступник начальника управління державної служби якості освіти у Львівській області, начальник інституційного аудиту Роман Монастирський.
 На початку зустрічі передагогів та у перервах поміж виступами керівників усім присутнім у залі дарували свої віршові вітання, пісні вихованці та педагоги Буського будинку дитячої та юнацької творчості. Опісля кожен з присутніх отримав солодкий дарунок від дітей з нагадуванням про те, що вже за кілька днів Свято першогоНа зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні дзвоника.
 Перед початком наради освітяни відвідали Церкву св.Ап. Петра І Павла, де склали молитву Господу нашому Ісусу Христу.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top