У Золочівському районі зібрали майже чверть мільйона для ЗСУ під час футбольних змагань

У Золочівському районі зібрали майже чверть мільйона для ЗСУ під час футбольних змагань

На Золочівщині стартував другий етап благодійного чемпіонату з футболу для підтримки ЗСУ
Метою змагань є підтримка військових, а саме збір коштів для закупівлі військової амуніції та інших необхідних речей для наших захисників.

У кінці березня цього року за ініціативи футбольної громадськості Золочівщини розпочався благодійний турнір для підтримки ЗСУ, після завершення якого вирішили провести повноцінний чемпіонат з двох етапів – відбіркового та фінального. Участь у благодійному чемпіонаті беруть 30 команд Золочівського та інших районів.

«За підсумками проведених матчів уже вдалося зібрати суму майже чверть мільйона гривень, які направлені для потреб Збройних Сил України. Організовуємо футбольні змагання задля того, щоб кожен хто любить спорт і футбол зокрема, зумів зробити внесок у нашу перемогу. В цей нелегкий час для нашої країни кожен повинен розуміти, що навіть невеликий внесок робить нас ближчими до нашої спільної мети – перемоги над ворогом  та досягнення миру в Україні», – розповів один з ініціаторів проведення змагань  Степан Вольський.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top